zondag 13 september 2009

Als muziek in de oren

Ja hoor, heb ik weer! Wat ze nu weer uitgevoerd hebben hier...
Het baasje speelt gitaar, en normaal gesproken zitten daar natuurlijk snaren op. Echter, er was wat stuk, en dus zijn alle snaren eraf gehaald. En dat betekent dat er een prachtig mooi rond gat in het midden zit..Jullie voelen hem al he?
Prachtig mooi voor boskatkittens....
Bram was de eerste die erin dook, gevolgd door Boris.
Toen heeft baasje de gitaar maar weggehaald, want het wordt er niet beter van natuurlijk, dat gekras met die pootjes..Wat een stel niet?
Je moet het vrouwtje de foto kwaliteit maar even vergeven, er was haast geboden natuurlijk, en ik persoonlijk stond alweer in hoogst eigen persoon luid te roepen bij die gitaar. Ben je mal, dat is toch geen speelgoed?!
Trouwens, vanmiddag zijn er mensen geweest voor Borre. Ze vonden hem geweldig ( met zijn 11.5 weken weegt meneer 2,3 kilo en een prachtige vacht ) en dus gaat Borre binnenkort in Tilburg wonen. Hij krijgt daar een andere boskat en een hele grote hond als vriendje, een Landseer. Passen ze in ieder geval qua kleur mooi bij elkaar, de hond is ook zwart-wit! Fijn dat er voor Borre nu ook zo fijn plekje gevonden is, nu Boris nog...
Fijne avond nog, Pip

Geen opmerkingen:

Een reactie posten